Més futbol

El pare de Neymar no abonarà la fiança d’Alves

Cas Alves. Dani Alves ha tornat a passar la nit a Brians 2 després que ahir ningú no va abonar la fiança i la família Neymar ara se’n desmarca

Després que dimecres Dani Alves rebés la llibertat provisional, ahir una congregació de mitjans gràfics es va agermanar a les portes de Brians 2 per enregistrar la sortida de la presó del brasiler, però l’escena finalment no va tenir lloc. L’entorn d’Alves tenia fins a les dues del migdia per abonar el milió d’euros de la fiança imposada per la justícia i això no es va produir.

El brasiler ha passat aquesta nit de nou al centre penitenciari i podrà sortir quan pagui la fiança i entregui els seus dos passaports. Les regles del joc no han canviat i això continua sent així, però el cas és que el pagament es pot fer de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i, si avui no s’executa, la reclusió s’allargaria almenys fins dilluns. En aquest sentit, ahir el pare de Neymar, que havien vinculat com a possible fiador, va emetre un comunicat categòric en què afirma que ell no abonarà ni cap membre de la seva família el milió d’euros: “Com tothom sap, al principi vaig ajudar Dani Alves, que no estava vinculat amb cap demanda. En aquest segon moment, en una situació diferent a l’anterior, en què els tribunals espanyols ja s’han pronunciat a favor de la condemna, s’especula i s’intenta associar el meu nom i el del meu fill a un assumpte que avui ja no ens correspon. Espero que Daniel trobi amb la seva pròpia família totes les respostes que busca. Per a nosaltres, per a la meva família, l’assumpte s’ha acabat.” Alves perd amics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)