Més futbol

Chelsea i Lió ja estan classificats per a les semifinals

Les semifinals de la Champions femenina comencen a estar definides. Avui, Chelsea i Olympique de Lió han fet els deures i han superat ronda, tal com estava previst.

El conjunt anglès, que serà rival del Barça si l’equip de Jonatan Giráldez elimina el Brann, n’ha tingut prou amb un empat contra l’Ajax per classificar-se (1-1). Les d’Emma Hayes tenien un 0-3 de l’anada a Amsterdam. De fet, l’entrenadora ha pogut fer rotacions i donar descans a algunes de les titulars. Mayra Ramírez ha fet el gol angles, el primer en la Champions des que va fitxar per les londinenques. Grant ha empatat per l’Ajax.

Pel que fa al Lió, vuit vegades campió d’Europa, ha complert contra un molt bon Benfica, malgrat que el marcador digui el contrari. Les franceses han guanyat per 4-1 i han fet bo l’1-2 aconseguit a Lisboa. Cascarino ha fet un doblet. El Lió s’enfrontarà al guanyador del PSG-Häcken, amb avantatge per a les parisenques (1-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)