Territorial

El MIC 24 tanca la primera fase de totes les categories

El MICFootball 2024 ha viscut avui una jornada intensa plena de partits en un dia en què el clima ha acompanyat per tal que els presents hagin pogut seguir les evolucions dels múltiples equips en cada una de les seus.

El MIC 24 ha donat per acabada la primera fase de totes les categories i ja s’han decidit els equips que disputaran divendres la fase final i quins ho faran en la fase de consolació.

El futbol femení, en acció

Durant el dia d’avui ha engegat motors també el futbol femení en el MIC 24. Fins demà, clubs del Regne Unit, Andorra, els Estats Units i catalans de la categoria F19 competiran a Girona, Breda, Lloret de Mar i Palamós.

Demà es disputarà la fase de consolació amb les semifinals a Girona i la final a Lloret de Mar, mentre que la fase final es dividirà entre els camps de Fontajau, les semifinals, i Palamós, la final pel títol (19:45h).

En aquesta categoria, l’Espanyol, que enguany no participa en el torneig, és el gran dominador amb sis títols d’un esdeveniment que ha vist passar a les millors jugadores del moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)