3a divisió FEF

L’Olot venç el Prat i avança amb pas ferm cap a l’ascens (1-2)

3a divisió FEF. Els garrotxins enllacen el tercer triomf en el retorn de Dólera al municipal Sagnier, on guanyen per primer cop, i es distancien a 12 punts del segon classificat, l’Hospitalet, a manca de 21 per disputar-se

L’Olot s’imposa per primera vegada al municipal Sagnier al desè intent, obté el tercer triomf seguit en lliga davant el Prat, cinquè classificat i un dels dos únics equips contra els quals havia perdut aquest curs, i aprofita la punxada de l’Hospitalet al camp del Reus Reddis (1-1) per fer un pas de gegant cap a l’ascens a segona FEF. Els gols de Marc Mas (48’) i Forés (69’) a la segona meitat han capgirat la diana inicial de Sarsanedas (24’).

Els locals han protagonitzat la primera ocasió clara del partit amb un potent xut llunyà de Miguel Fernández que s’ha estavellat al travesser. Mourin ha pogut recollir, amb complicacions, el posterior rebot en dos temps (13’).

Els pratencs no han perdonat en la segona oportunitat de perill, quan Sarsanedas ha rematat al fons de la xarxa una passada de Coro després de guanyar línia de fons en la sortida d’un córner (1-0, 24’).

La reacció olotina no s’ha fet esperar, i Barnils, que ja va donar el triomf a pilota aturada en la darrera jornada davant el Vilassar de Mar (1-0), ha rematat de cap un servei de cantonada que ha impactat al travesser (31’).

L’inici de la segona meitat ha estat immillorable per als garrotxins, que han empatat a la represa amb una centrada de Pedro del Campo des de la banda dreta que Marc Mas ha convertit amb una rematada de cap (1-1, 48’). El davanter silenc, que tot seguit ha pogut capgirar el marcador amb un xut des de la frontal que ha topat amb el pal (51’), no ha fallat en la seva cita amb el gol -el setzè del curs- en el seu partit número 150 amb la samarreta de la UE Olot.

Els gironins han culminat la remuntada gràcies a una jugada en què Terma ha recuperat la pilota dins l’àrea rival i, posteriorment, Mas ha combinat amb Forés, que ha engaltat un potent xut inapel·lable des de dins l’àrea (1-2, 69’).

Ja a l’afegit, Mourin ha intervingut providencialment amb una gran aturada que ha assegurat els tres punts per al conjunt dirigit per Pedro Dólera, que avui ha tornat a casa seva, i és que el tècnic de l’Olot és l’entrenador que més partits ha dirigit l’AE Prat en la història del club potablava (308).

El dinovè triomf de la temporada, el catorzè que els garrotxins han assolit per la mínima, permet a l’Olot distanciar-se a 12 punts de l’Hospitalet, segon classificat del grup 5, a manca de 21 per disputar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)