3a divisió FEF

Això ja no hi ha qui ho pari

3a divisió FEF. L’Olot enllaça el tercer triomf contra el Prat i es distancia a 12 punts del segon classificat, l’Hospitalet, quan manquen 21 per disputar-se

Prat 1 Olot 2

PRAT:Romero, Valentín (Gustavo, 74’), Peñalba, Yusef (Cordero, 74’), Padilla (Ashot, 66’), Miguel Fernández, Coro, Izan, Sarsanedas (Héctor, 74’), Julen (Molina, 42’), Torres.OLOT:Mourin, Barnils, Juvanteny, Terma (Manzano, 88’), Mas, Urri (Ufano, 71’), Del Campo, Forés (Moha, 82’), Perone, Uri González, Bigas.GOLS:1-0 (24’) Sarsanedas. 1-1 (48’) Mas. 2-1 (69’) Forés.ÀRBITRE:Mas López.TG:Als locals Miguel Fernández, Romero, Peñalba, Valentín, Gustavo i Molina, i als visitants Uri González, Urri i Forés.

L’Olot es va imposar per primera vegada al municipal Sagnier al desè intent, va obtenir el tercer triomf seguit en lliga contra el Prat, cinquè classificat i un dels dos únics equips contra els quals havia perdut aquest curs, i va aprofitar la punxada de l’Hospitalet al camp del Reus Reddis (1-1) per fer un pas de gegant cap a l’ascens a segona FEF. Els gols de Marc Mas (48’) i Forés (69’) en la segona meitat van capgirar la diana inicial de Sarsanedas (24’).

Els locals van protagonitzar la primera ocasió clara del partit amb un potent xut llunyà de Miguel Fernández que es va estavellar al travesser. Mourin va poder recollir, amb complicacions, el posterior rebot en dos temps (13’).

Els pratencs no van perdonar la segona oportunitat, quan Sarsanedas va rematar al fons de la xarxa una passada de Coro després de guanyar línia de fons en la sortida d’un córner (1-0, 24’).

La reacció olotina no es va fer esperar i Barnils, que ja va donar el triomf a pilota aturada la darrera jornada contra el Vilassar de Mar (1-0), va rematar de cap un servei de cantonada que va impactar al travesser (31’).

L’inici de la segona meitat va ser immillorable per als garrotxins, que van empatar amb una centrada de Pedro del Campo des de la banda dreta que Marc Mas va convertir amb una rematada de cap (1-1, 48’). El davanter silenc, que tot seguit va poder capgirar el resultat amb un xut des de la frontal que va topar amb el pal (51’), no va fallar en la seva cita amb el gol –el 16è del curs– en el seu partit número 150 amb la samarreta de l’Olot.

Els gironins van culminar la remuntada gràcies a una jugada en què Terma va recuperar la pilota dins l’àrea rival i, posteriorment, Mas va combinar amb Forés, que va engaltar un potent xut inapel·lable des de dins l’àrea (1-2, 69’).

Ja en el temps afegit, Mourin va intervenir providencialment amb una gran aturada que va assegurar els tres punts per al conjunt dirigit per Pedro Dólera, l’entrenador que més partits ha dirigit el Prat (308).

El 19è triomf de la temporada, el 14è que els garrotxins han assolit per la mínima, permet a l’Olot distanciar-se a 12 punts de l’Hospitalet, segon classificat, a manca de 21 per disputar-se.

EL MILLOR OLOT

El conjunt olotí suma més punts que mai (63) després de jugar 27 jornades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)