1a divisió FEF

Remuntada del Sabadell contra el Fuenlabrada (1-2)

Reacció boníssima de Sabadell aquesta tarda al camp de Fuenlabrada. L’equip d’Óscar Cano ha remuntat el gol inicial dels madrilenys per sumar tres punts importantíssims (1-2).

L’inici del partit ha estat igualat, amb alguna arribada tímida de cada equip. Per part arlequinada, Vladys Kopotun ha estat el més actiu. Poc abans del descans ha fregat el 0-1, però el seu xut ha marxat per ben poc (36’). La primera meitat ha acabat amb empat a zero, però l’inici de la segona ha estat de vertigen. Raúl Hernández ha fet el gol local amb una bona rematada de cap (48’), però la reacció del Sabadell ha estat imminent. Abde ha posat a prova a Belman (54’) i Vladys, que ja havia avisat en la primera part, ha empatat just després (55’). El davanter ha estat el gran heroi sabadellenc, ja que ha fet el segon poc després (60’). El Sabadell ha acabat millor el partit i ha tingut opcions de sentenciar el partit amb el tercer.

El Sabadell té tres punts de marge respecte al descens, però el Tarazona juga aquesta tarda contra el filial del Celta.