1a femenina

Comptes i necessitats

Lliga F. El Barça i el Llevant les Planes tanquen el mes de març abans de l’aturada de seleccions visitant els camps del Levante i l’Athletic Club

El mes de març i la Lliga F abaixen avui la persiana abans d’una nova aturada de seleccions. Aquest diumenge, els dos equips catalans de la categoria disputen els seus partits amb objectius diferents. El Barça, líder en solitari i amb la feina feta a Europa, vol mantenir la distància de 12 punts respecte al Madrid. El Llevant les Planes necessita retrobar-se amb una victòria que no celebra des del 12 de novembre.

El tercer assalt

El Barça visita, al Ciutat de València, un Levante (18 h) amb qui s’ha enfrontat dos cops aquesta temporada. Dos partits diferents. Una final de supercopa d’Espanya amb golejada culer (7-0), però també un empat històric al Johan Cruyff el mes de febrer (1-1). Avui, tercer i darrer assalt contra el tercer classificat de la lliga. L’equip de Jonatan Giráldez de ben segur que vol resoldre els comptes pendents amb les valencianes i sumar un nou triomf que acosti una mica més el títol del lliga. Jornada que passa, dies que es resten per celebrar el campionat. Gemma Font va rebre l’alta mèdica, però no forma part de la llista de convocades.

Per la seva banda, el Llevant les Planes visita l’Athletic Club (16 h) amb el descens més a prop del que voldria i del que semblava a principis de curs, quan les de Ferran Cabello van arrencar bé. No guanyar des del novembre és una llosa que es va arrossegant. Lezama no és el lloc més senzill per trencar la ratxa, però les de Sant Joan Despí disposen d’una nova oportunitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)