1a divisió

Rodrygo marca, Militão torna (2-0)

Real Madrid. Victòria contra l’Athletic per continuar líder amb 8 punts més que el Barça

Absent per sanció Vinícius, omnipresent Rodrygo. Brasiler per brasiler. Canvi de cromos. El Real Madrid no ha fallat contra l’Athletic i continuarà amb els 8 punts de marge sobre el Barça i 10 sobre el Girona.

Havien guanyat els seus dos rivals en la lluita pel títol, però el Madrid s’ha tret la pressió del damunt amb una victòria sòbria per 2-0 contra un Athletic que tenia el cap més posat en la final de copa del pròxim dissabte contra el Mallorca que en el partit del Bernabéu.

Dos gols de Rodrygo han decidit. Ha estat millor el Madrid a les àrees. El primer gol ha arribat ja en el minut 8 amb un bon xut del brasiler des de la frontal. La sentència ha portat també la seva firma: ha estat en el minut 73, després d’una gran transició. Rodrygo ha marcat i Lunin ha parat. Una gran intervenció seva ha evitat l’empat d’Iñaki Williams amb una gran rematada a la sortida d’un córner abans que Rodrygo fes el segon.

Forta ovació per a Éder Militao quan ha entrat en el temps afegit per Carvajal. Retorn del central als terrenys de joc 7 mesos i 19 dies després.