1a divisió

Rodrygo marca, Militão torna

Real Madrid. Dos gols de Rodrygo impulsen l’equip de Carlo Ancelotti davant un Athletic amb el cap posat en la final de copa contra el Mallorca. Els blancs tornen a tenir 8 punts de marge

Real Madrid 2 Athletic 0

REAL MADRID:Lunin, Dani Carvajal (Militão, 92’), Rüdiger, Nacho, Mendy, Fede Valverde (Lucas Vázquez, 81’), Tchouameni, Kroos (Camavinga, 81’), Bellingham, Brahim Díaz (Joselu, 72’), Rodrygo (Modric, 81’).ATHLETIC:Agirrezabala, De Marcos (Yuri, 57’), Yeray (Vivian, 25’), Aitor Paredes, Lekue, Mikel Vesga, Beñat Prados (Ruiz de Galarreta, 57’), Iñaki Williams, Oihan Sancet (Muniain, 76’), Álex Berenguer, Gorka Guruzeta (Adu Ares, 58’).GOLS:1-0 (8’) Rodrygo. 2-0 (73’) Rodrygo.ÀRBITRE:Alberola Rojas (comitè castellanomanxec).T.G.:a Tchouameni, Nacho i Ruiz de Galarreta.

Absent per sanció Vinícius, omnipresent Rodrygo. Brasiler per brasiler. Canvi de cromos. El Real Madrid no va fallar ahir contra l’Athletic i continuarà amb els 8 punts de marge sobre el Barça i 10 sobre el Girona. Havien guanyat els seus dos rivals en la cursa pel títol, però el conjunt de Carlo Ancelotti es va espolsar la pressió del damunt amb una victòria sòbria per 2-0 contra un Athletic que va semblar durant moltes fases de partit que tenia el cap més posat en la final de copa de dissabte vinent contra el Mallorca que en el partit del Bernabéu.

Dos gols de Rodrygo Goes van decidir. Va ser millor el Madrid a les àrees. El primer gol va arribar ja en el minut 8 amb un bon xut del brasiler des de la frontal. La sentència va portar també la seva firma: va ser en el minut 73, després d’una gran transició. Rodrygo va marcar i Lunin va parar. Una gran intervenció seva va evitar l’empat d’Iñaki Williams amb una gran rematada a la sortida d’un córner abans que Rodrygo fes el segon.

L’ovació de la nit va ser per a Éder Militão, recuperat ja de la lesió al genoll, quan va entrar en el temps afegit per Dani Carvajal. Retorn del central als terrenys de joc set mesos i 19 dies després.