Més futbol

Escorcoll dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra van escorcollar, el 5 de març passat, la seu principal de la Federació Catalana de Futbol per presumptes irregularitats en les últimes eleccions a la presidència. L’actuació policial va dur-se a terme per una petició del jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell, en una causa secreta en què s’investiguen delictes de falsedat en document públic i privat, així com administració deslleial.

Els agents de la policia van irrompre a primera hora del matí a les oficines de l’FCF i no hi van deixar accedir els treballadors. Els Mossos, que anaven entrant i sortint amb comptagotes de les instal·lacions, alguns d’ells amb documentació, entre altres coses, buscaven possibles actes falsificades.

Tot plegat es remunta a una denúncia presentada fa un any, poc després que l’actual president fos reelegit en una repetició electoral. Unes eleccions que han acabat sota el focus judicial. La disputa és sobre el procés electoral i, en concret, els vots delegats que feien els clubs. Els comicis es van celebrar en dilluns, un dia feiner en què moltes entitats no van poder acudir presencialment a la votació. En total, 171 clubs van optar per votar de manera delegada. El que s’investiga és la veracitat d’aquestes actes notarials per acreditar la validesa dels vots. També està sota sospita el notari que les va validar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)