Més futbol

Robatori a la seu central

La FCF va patir la nit del 31 de desembre del 2023 un robatori a la seu central, al carrer Sicília de Barcelona. Segons l’ens, els lladres van capgirar calaixos i armaris de l’àrea de presidència, de la direcció general i del departament de comptabilitat. “Coneixien perfectament les instal·lacions, les disposicions dels despatxos i els que hi treballen”, assegurava en un comunicat la federació, donant a entendre que els delinqüents sabien el que buscaven. Els lladres es van emportar una caixa forta i documents relacionats amb el cas Soule, una operació judicial iniciada el 2016 que investiga trames de corrupció federativa, i que va fer caure l’expresident de la federació espanyola Ángel María Villar del càrrec.

Precisament, feia poques setmanes que el director general de la FCF, José Miguel Calle, estava recopilant documentació després que l’Audiencia Nacional demanés informació complementària sobre les obres que l’entitat va fer a la seu federativa de Cornellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)