Més futbol

El govern qüestiona Joan Soteras

El cas Rubiales també va esquitxar de ple Joan Soteras, després que aquest va assegurar que les explicacions que havia donat l’exdirigent de la federació espanyola pel petó no consentit a Jenni Hermoso eren “creïbles”. El govern, a través de la portaveu de l’executiu, Patrícia Plaja, va qüestionar que el sabadellenc es mantingués al capdavant de l’FCF perquè consideraven que “no ha estat a l’altura de la gravetat dels fets” i, per tant, “no és la persona adient” per presidir l’entitat. “No voler reconèixer la gravetat dels fets els converteix en còmplices, no tenim la pell fina, diem que s’ha acabat”, va argumentar la portaveu.

Hores més tard, la Generalitat es va reunir amb Soteras. El president va dir: “No hi va haver cap pressió. Soc molt gran perquè em toquin el crostó. Si ho haguessin fet, m’hauria aixecat i hauria marxat.” I hi va afegir: “El govern no és ningú per dir-me si he de dimitir o no.” Finalment, Soteras va admetre que “són fets que mai haurien d’haver passat i s’ha de ser contundent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)