Més futbol

Rubiales: “Els meus diners són producte del treball”

Luis Rubiales trenca el seu silenci en una entrevista a La Sexta que s’emetrà dimecres, però de la qual el canal televisiu ha fet un avançament. Des de la República Dominicana, l’expresident de la federació espanyola nega diverses acusacions.

“Soc aquí per dir que és mentida que hagi rebut comissions amb pisos i un equip de beisbol aquí. Han dit que tinc un equip de beisbol, no sé si amb la intenció de dir que estava desviant diners d’alguna manera”, explica Rubiales. “És mentida que hagi fet un pelotazo a Cap Verd. És mentida que tingui terrenys per a la construcció d’hotels a Aràbia Saudita. Tot el que s’ha dit. El que diu la jutgessa, el que hagi investigat la UCO, no ho sé, perquè no sé si té una relació directa, espero que no, amb filtracions i algunes afirmacions que han fet mitjans”. I afegia: “Les afirmacions que han fet els mitjans i els diners que tenia al meu compte no té res a veure. Els diners dels meus comptes són producte del meu treball i dels meus estalvis”.

Escorcoll a la República Dominicana

La Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil ha entrat a fer un registre a l’allotjament de Rubiales a la República Dominicana, segons va avançar la cadena SER. Delia Rodrigo, la jutgessa que investiga la gestió de Rubiales a la Federació Espanyola, hauria ordenat investigar el domicili on s’allotja Rubiales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)