Més futbol

Rocha convoca eleccions: el 6 de maig

FEF. La data ha estat aprovada avui en la reunió de la Comissió Gestora

Eleccions a la vista. Oficial. La Comissió Gestora de la federació espanyola de futbol ha aprovat avui per unanimitat la convocatòria d’eleccions. Els comicis se celebraran la primera quinzena de maig. Segons el calendari elaborat per la Junta Electoral, el dia escollit és el 6 de maig. La convocatòria serà oficialitzada el divendres 5 d’abril i publicada dissabte dia 6. A partir de diumenge dia 7 hi haurà un termini de cinc dies naturals per a la presentació de candidatures, cadascuna de les quals hauran de comptar amb un mínim de 21 avals. Aquestes primeres eleccions donaran pas a un segon procés electoral que s’ha de fer abans de final d’any per triar la nova Assemblea. Serà aquesta la que voti un president per als propers quatre anys.

Pedro Rocha, fins ara al capdavant, dimiteix com a president de la Gestora i no presidirà la final de copa de dissabte entre l’Athletic i el Mallorca (22 h). Rocha, tot i que no ho ha comunicat avui en la reunió de la Gestora, es presentarà com a candidat a la presidència federativa. Té la decisió meditada. Per ser candidat cal presentar els avals, tenir nacionalitat espanyola i no estar immersos en cap procés judicial obert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)