Copa

Sevilla comença a agafar color

A falta de menys de 48 hores per la final de la copa a La Cartuja, comencen a arribar els primers aficionats de l’Athletic i el Mallorca

La final de copa de demà entre l’Athletic Club i el Mallorca a l’estadi de La Cartuja de Sevilla (22h) ha provocat una mobilització massiva d’aficionats. Tot i que a l’estadi només hi hagi lloc per a 20.000 aficionats de cada equip, ja és costum que seguidors bascos sense entrada viatgin a la ciutat on es disputa la final per fer ambient i viure de ben a prop el partit, tal i com van fer en la final de 2015 a Barcelona, plena d’aficionats biscaïns.

S’espera que en aquesta ocasió, viatgin 15.000 aficionats de l’Athletic sense entrada, que podran viure el partit en la seva fan zone, ubicada prop de la Torre Sevilla. Com és habitual, es preparen festes separades per a les dues aficions, i la dels mallorquins és al parc dels Alamillo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)