Champions

El City viatja sense Walker ni Aké, però sí amb Gvardiol

Es confirmen les baixes en defensa del Manchester City de cara a l’anada dels quarts de final de la Champions contra el Madrid al Santiago Bernabéu. Aquest matí, ni Kyle Walker, ni Nathan Aké, ni Josko Gvardiol han entrenat amb la resta del grup. Hores més tard, el club anglès ha proporcionat la llista de convocats, on no hi són els dos primers. En canvi, Gvardiol sí que ha entrat, si bé el tècnic de Santpedor ha explicat que és dubte.

Walker, que va aturar Vinicius en l’eliminatòria de l’any passat, va lesionar-se amb Anglaterra durant l’aturada, mentre que Aké va retirar-se abans d’hora del duel contra l’Aston Villa de la setmana passada. Dues baixes molt sensibles per a Guardiola, que ja va recuperar a Ederson el passat cap de setmana. La llista és la següent: Ruben Dias, John Stones, Mateo Kovacic, Erling Haaland, Jack Grealish, Jeremy Doku, Rodrigo, Kevin De Bruyne, Stefan Ortega, Julián Álvarez, Bernardo Silva, Sergio Gómez, Josko Gvardiol, Manuel Akanji, Matheus Nunes, Ederson, Scott Carson, Phil Foden, Oscar Bobb, Mahamadou Susoho i Rico Lewis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)