Territorial

Una volta per girar la truita

Divisió d’honor juvenil. El Girona ha salvat la categoria a falta de quatre jornades gràcies a una segona volta per emmarcar

L’equip juvenil del Girona va aconseguir salvar la categoria en l’última jornada gràcies a la golejada aconseguida contra l’Escola de Futbol Gavà a Vilablareix (4-1), a més de l’ensopegada del Cornellà, l’equip que marca el descens, contra l’Espanyol (3-1). D’aquesta manera, a falta de quatre partits per disputar-se, els d’Hèctor Simón tenen un marge de dotze punts respecte als del Baix Llobregat, amb qui a més tenen l’average a favor –2-0 i 0-0–, l’element que els fa estar salvats al 100%.

Es dona la curiositat que després de perdre 2-1 en la primera volta contra l’EF Gavà, el conjunt gironí es va situar a quatre punts de la permanència després d’una sèrie de deu jornades sense vèncer i sumar cinc punts de trenta.

Una volta després, els d’Hèctor Simón han començat a carburar i des d’aquella derrota a Gavà en l’onzena jornada només n’han viscut dues més en les quinze posteriors. En aquest tram de campionat, vuit victòries i cinc empats, i en les últimes sis jornades, setze punts de divuit possibles, han permès a l’equip alçar-se fins a la setena posició i tenir un nou repte, assaltar la cinquena plaça, que ara té la Damm, a tres punts.

En les últimes quatre jornades de lliga, el Girona visita el Badalona (sisè), rep l’Osca (desè), en la penúltima jornada visita el Saragossa (tercer) i tanca el campionat a Vilablareix contra el Platges de Calvià (cuer i descendit).

DEL POU AL ‘CEL’

Entre la jornada 11 i la 26, el Girona ha sumat 8 triomfs, 5 empats i 2 derrotes (del 14è al 7è lloc)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)