Champions

L’Atlético s’encomana a Griezmann

Champions. El francès, frenat últimament per una lesió al turmell, lidera els roig-i-blancs avui (21 h) contra el Dortmund

Des de finals de febrer, que el turmell dret d’Antoine Griezmann té amb l’ai al cor l’Atlético. L’atacant francès, referent de l’equip que entrena Diego Pablo Simeone, s’hi va fer un esquinç i des d’aleshores no ha pogut competir en condicions. La lesió se la va fer en l’anada de vuitens al feu de l’Inter (1-0), es va perdre els quatre partits posteriors –2 empats, 1 derrota i 1 victòria– i es va reincorporar per a la tornada, en què va ser clau per als madrilenys per passar l’eliminatòria en els penals (2-1, 3-2). D’això ara en fa un mes, en què el conjunt roig-i-blanc ha disputat 2 enfrontaments més, amb 111 minuts completats pel francès. Avui (21 h), per a l’anada de quarts contra el Dortmund, els colchoneros s’hi aferren. “Necessitem el millor Griezmann, sense cap mena de dubte”, va dir Simeone en la prèvia. Amb tot, el dorsal número 7 només ha fet 3 gols aquest 2024, dels 19 que acumula en tota la campanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)