Champions

També ho deixen obert

Champions. L’Arsenal marca primer i paga dos errors al darrere, però s’aixeca i acaba trobant el 2-2 (76’). El Bayern, favorit a l’Allianz

Arsenal 2 Bayern 2

ARSENAL:Raya, White, Saliba, Gabriel, Kiwior (Zinchenko, 46’), Jorginho (Trossard, 67’), Rice, Odegaard, Saka, Martinelli (Gabriel Jesús, 67’) i Havertz (Thomas Partey, 86’).BAYERN:Neuer, Kimmich, De Ligt, Dier, Davies, Laimer, Goretzka, Sané (Coman, 66’), Musiala, Gnabry (Guerrero, 70’) i Kane.GOLS:1-0 (12’) Saka. 1-1 (18’) Gnabry. 1-2 (32’) Kane, de penal. 2-2 (76’) Trossard.ÀRBITRE:Glenn Nyberg (suec).T.G.:Thomas Partey, de l’Arsenal, i Alphonso Davies i Kane, del Bayern.T.V.:cap.

Com el Madrid-City, el duel entre l’Arsenal i el Bayern va acabar en taules (2-2) i es decidirà en la tornada. El conjunt d’Arteta va marcar primer, però va badar al darrere i va pagar l’efectivitat dels bavaresos, fins que van aparèixer l’associació entre Gabriel Jesús i Trossard per marcar el 2-2 (76’). El Bayern, això sí, és favorit per resoldre a l’Allianz l’accés a les semifinals.

L’Arsenal va començar bé i Saka va batre Neuer (12’). Els d’Arteta dominaven, però un embolic greu al darrere va significar l’1-1, de Gnabry, en la primera arribada bavaresa. Un penal a Sané va permetre a Kane fer l’1-2. A l’Arsenal li costava, però Gabriel Jesús i Trossard, que eren suplents, van fabricar el 2-2. En la recta final, Coman va fer un xut al pal. I en l’última jugada, Saka, en una arribada perillosa, va caure dins l’àrea davant Neuer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)