Més futbol

Pedro Rocha, imputat abans de ser nomenat president de la FEF

La jutgessa del jutjat d’instrucció número 4 de Majadahonda encarregada del cas Brody, que investiga els presumptes desviaments de fons de l’antic president de la Federació Espanyola de Futbol Luis Rubiales ha decidit aquest matí imputar Pedro Rocha dins el mateix cas. El fins fa poc president de la junta gestora de la FEF es presentava al jutjat per declarar com a testimoni, però la jutgessa ha decidit canviar la seva condició i ha suspès la seva declaració. La notícia arriba a poques hores que Pedro Rocha hagués de ser nomenat nou president de la FEF, i és que ha estat l’únic candidat que ha obtingut els avals necessaris per presentar-se a la presidència.

El fet que Pedro Rocha passi a estar imputat en el cas Brody deixa enlaire el futur de la presidència de la federació espanyola, i és que si bé no hi ha cap normativa que l’impedeixi ser nomenat president estant imputat, el TAD o el CSD tenen la capacitat d’inhabilitar-lo pel càrrec, tal com han fet amb altres imputats per les presumptes coaccions a Jenni Hermoso. A més, el TAD està estudiant una denúncia de Miguel Galán en contra de Pedro Rocha, a qui acusa d’haver-se excedit en les seves funcions de president de la gestora de la FEF i demana la seva inhabilitació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)