L’Escala remunta amb èpica i dorm en zona de promoció d’ascens (4-2)

L’Escala continua somiant. Els d’Aday Benítez no tenen aturador. Després de marxar al descans perdent per 0-1 i poc després de començar la segona meitat veure el 0-2, els anxovencs no només ho han empatat, sinó que ho han convertit en un 4-2.

Els locals han estat els primers a treure el cap a la porteria rival. Ibuki per l’extrem esquerre ha fet una primera prova que la defensa visitant ha allunyat. Minuts inicials intensos amb insistència de l’Escala, amb Pime com a protagonista han tornat a provar-ho amb un remat de cap que ha sortit fregant el pal. Després ha estat el torn dels visitants, que han arribat per la dreta, però la pilota l’ha acabat refusant Nacho sota pals.

D’ocasió en ocasió, tant d’uns com els altres. Pime n’ha tornat a tenir una de clara amb un remat que ha sortit per l’esquerra d’Antonell aprofitant una bona centrada de Josu. Els grocs han respost amb dues ocasions sense gran perill, però que s’han apropat a l’àrea de Nacho. Al 28’, els visitants han hagut de fer el seu primer canvi obligat, Escabrós no ha pogut seguir i Juanito l’ha substituït. I un minut després els grocs han estat de celebració. Errada de Nacho en sortida de pilota. El porter va massa lent i Killian en una bona pressió talla la passada i envia la pilota al fons de la xarxa (29’). Els escalencs han tingut un parell d’ocasions abans del descans, però cap d’efectiva i han marxat als vestidors perdent.

Tornant del descans el Castelldefels no ha necessitat més de 10 minuts per fer el segon. Nacho surt a refusar una pilota llarga, però Marc Gerbolés s’anticipa i, de primeres i amb la porteria buida, convertir-lo en la segona diana pels grocs (55’). A partir d’aquí, al contrari que enfonsar-se, els homes d’Aday han posat una marxa més per continuar somiant amb la promoció d’ascens. I, després de diversos intents, ha arribat el primer de pime, que feia estona que el buscava i no el trobava. Passada profunda que Pime controla, retalla, i amb l’exterior anota el primer dels escalencs (73’).

Deu minuts després Maha ha firmat l’empat amb un xut que ha passat per sota les cames d’Antonell (83’). Amb el gol de l’empat Miki Carrillo, entrenador dels grocs, ha vist la vermella per protestar. Entrats ja al descompte i amb els anxovencs sense aturador, Pime ha fet el tercer. Centrada per l’esquerra, que el de Figueres ha rematat amb la closca capgirant el marcador (96’). Però encara hi havia temps per més i Fortu l’ha aprofitat per sentenciar-ho. Controlant una pilota llarga, Fortuny ha guanyat Antonell en l’u contra u marcant el quart pels locals (98’). I llavors sí, l’àrbitre ha xiulat el final.

Els d’Aday Benítez s’han endut la victòria in extremis. Tres punts que avui els deixaran dormir en zona de play-off a l’espera dels partits de demà.