3a divisió FEF

El Girona B rep l’Hospitalet, segon classificat

3a divisió FEF. El conjunt de Sergi Mora té un repte aquest migdia (12:30 h) per allunyar-se del descens

Els gironins tenen el descens a quatre punts, que podrien ser menys, ja que la Rapitenca, que és qui marca el primer que baixa, té un partit menys. Avui, els de Sergi Mora tenen tot un repte al davant. Aquest migdia reben a Riudarenes (12:30 h) l’Hospitalet, el segon classificat.

Amb 54 punts, els del Baix Llobregat són segons, a 12 del primer, l’Olot, i a quatre del tercer, el Vilassar de Mar. Però encara no tenen assegurada la plaça per jugar la promoció d’ascens. Els tres punts d’avui, els podrien assegurar jugar el play-off. Però tot i els bons números d’aquesta temporada, els homes de Joan Sánchez, només han guanyat dos dels últims cinc partits.

Els blanc-i-vermells venen d’unes últimes jornades de punxar contra el Badalona i empatar al camp del Castelldefels, però en aquesta segona volta, els gironins han estat molt més efectius, amb més d’una remuntada i sumant prou punts per escapar-se, de moment, del descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)