3a divisió FEF

El Peralada continua flirtejant amb la promoció d’ascens

3a divisió FEF. El conjunt d’Àlex Marsal rep aquesta tarda (16:30 h) la FE Grama

A falta de sis jornades per acabar la lliga, el Peralada segueix flirtejant amb el play-off. Actualment, amb la victòria d’ahir de l’Escala, els xampanyers estan a dos punts de la cinquena posició. Per tant, la victòria d’avui contra la FE Grama els podria deixar en zona de promoció d’ascens, depenent del resultat del Prat.

La FE Grama és el rival que rebrà aquesta tarda (16:30 h) el Municipal de Peralada. Amb 35 punts després d’haver sumat 10 victòries, 4 empats i 14 derrotes en 28 jornades, els de Santa Coloma de Gramenet són a sis punts del Peralada, i a cinc posicions. Amb l’ajustada que està la classificació, els visitants d’avui que estan a cinc punts del descens, no tenen assegurat no baixar, per això, també tenen molta necessitat de puntuar.

Els altempordanesos els necessiten per poder continuar somiant amb el play-off. I després de dues jornades consecutives jugat domicili, avui tornen al municipal amb ganes d’endur-se els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)