1a divisió FEF

Un Nàstic superat s’acomiada de l’ascens directe a Tarazona (1-0)

Els tarragonins cauen davant una gran versió dels aragonesos i queden a set punts del líder quan resten sis jornades

El Nàstic de Tarragona ha perdut al camp del Tarazona (1-0) en un partit dolent dels granes. L’equip no ha xutat pràcticament a porteria i ha vist com els aragonesos, molt agressius i amb les idees clares, n’han tingut prou amb trobar l’encert en una de les diverses bones ocasions que han generat. L’equip queda ja molt lluny, a set punts, de la primera plaça que ocupa el Deportivo, quan resten sis jornades per jugar-se.

Un equip físic, intens i molt sòlid. Aquesta és la descripció del Tarazona de les darreres jornades i ho ha deixat clar des del primer minut. Varo ha hagut d’aparèixer per aturar una rematada franca d’Andreu Guiu a la frontal de l’àrea petita. El Nàstic ha tingut més pilota a la primera meitat, però absolutament estèril. Pràcticament sempre a la base de la jugada i veient-se obligat a utilitzar el joc directe per avançar.

Ha estat dominador en els duels i segones jugades el Tarazona, li ha costat molt al Nàstic. Els de Dani Vidal han aconseguit no cedir excessives situacions de perill al rival, però les suficients per a merèixer posar-se per davant. Ho ha acabat aconseguint a la represa. Una centrada curta des de banda dreta ha permès a Liberto avançar-se a Nacho per enviar la pilota a l’escaire.

Partit molt costa amunt per un Nàstic que no estava trobant el camí per generar res en atac davant un Tarazona molt còmode. Els aragonesos sumen quatre jornades consecutives guanyant, i han superat a casa a tres dels quatre primers classificats al llarg del darrer mes.

La derrota deixa als granes a set punts del líder, el Deportivo, quan queden sis jornades. És un objectiu ja gairebé implantejable. La realitat diu que els tarragonins són més a prop del sisè classificat, el primer que no jugaria a play-off. Per tant, toca centrar-se en això, en consolidar les places de promoció d’ascens i poder competir fins a final de temporada pel possible ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)