3a divisió FEF

L’Olot s’imposa a Reus i és virtualment equip de segona FEF (0-2)

El conjunt garrotxí encadena el cinquè triomf i aprofita la punxada de l’Hospitalet davant el Girona B (3-2) per distanciar-se a 15 punts del segon classificat, els mateixos que manquen per disputar-se

La UE Olot és virtualment equip de segona FEF. El desenllaç era inevitable des de feia setmanes, i és que el conjunt dirigit per Pedro Dólera ha demostrat ser molt superior a la resta dels seus rivals en el transcurs de la temporada. Els gols de Marc Mas (23’) i Maynau (77’) permeten als garrotxins encadenar la cinquena victòria davant el Reus Reddis i distanciar-se a 15 punts del segon classificat, l’Hospitalet, quan manquen 5 jornades per disputar-se.

Després d’un llançament de falta directe executat per Xavi Jaime que ha sortit fregant l’escaire (18’), els olotins han estat ben a prop d’obrir la llauna amb una rematada de Forés que s’ha estavellat al pal (21’). Tot seguit, Marc Mas, habilitat per una assistència d’Urri, ha avançat els gironins amb un xut des de dins l’àrea (0-1, 23’). És el 18è gol del curs del davanter silenc, màxim golejador del grup 5 de tercera FEF, que ha pogut ampliar l’avantatge en un mà a mà errat davant el porter Verdejo (39’) i també amb una volea que ha estat rebutjada a córner per un jugador local (43’).

A la segona meitat, Juvi ha intentat marcar el segon després de protagonitzar una cavalcada per la banda dreta que ha acabat amb un xut potent, però Verdejo ha salvat sota pals (64’). La resposta reusenca no s’ha fet esperar, i Ricardo Vaz ha obligat Batalla a estirar-se per evitar l’empat (68’). Els visitants han encarrilat el triomf al tram final, quan Maynau ha enviat la pilota al fons de la xarxa després de rebre una passada interior de David Bigas (0-2, 77’).

L’Olot, que té empatat l’average particular amb l’Hospitalet (tots dos partits van finalitzar 1-0), però que té una diferència de gols força superior (+31 per +18 dels riberencs), aprofita la punxada dels de la Feixa Llarga a Riudarenes davant el Girona B (3-2) per sentenciar un campionat de lliga que es podria adjudicar oficialment abans de disputar el seu pròxim partit, diumenge vinent a casa davant el Tona (17h). El segon classificat rep el mateix dia l’Escala (12h), i tot el que no sigui una victòria local donarà l’ascens matemàtic a l’Olot. En tot cas, és qüestió de temps. Els garrotxins disputaran la segona FEF el curs que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)