2a divisió FEF

Canvi de líder en el grup 3 de 2a divisió FEF

La derrota del Badalona Futur provoca que el Lleida se situï al capdamunt de la classificació

Si algú busca emoció en aquest pròxim mes, una bona solució és aficionar-se al grup 3 de 2a divisió FEF, on la tensió està latent a falta de tres jornades per acabar la lliga, i és que els cinc primers classificats estan separats per només quatre punts.

En aquesta darrera jornada, hi ha hagut canvi de líder. La sorprenent derrota del Badalona Futur davant un Cerdanyola que està lluitant per no baixar, ha propiciat que el Lleida, que va guanyar a casa contra el Penya Independent, es situï al capdamunt de la taula vuit jornades després de perdre el liderat.

L’Europa i el Sant Andreu van perdre l’oportunitat d’apropar-se encara més a la plaça d’ascens directe, després de l’empat des de la Vila de Gràcia i la derrota dels andreuencs, que estan a tres i quatre punts del líder, respectivament.

Amb un Hèrcules que també va aprofitar la derrota dels badalonins per situar-se segon, en la propera jornada, l’Europa i el Badalona Futur, disputaran al Nou Sardenya un partit vital per les aspiracions d’ambdós conjunts de seguir en la lluita per la posició d’ascens directe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)