1a divisió

El figuerenc Pep Chavarría s’estrena com a golejador a primera

El futbolista nascut a Figueres, Josep María Chavarría, s’ha estrenat com a golejador de primera divisió en el matx que ha enfrontat al seu equip, el Rayo Vallecano i l’Osasuna a l’estadi de Vallecas. El lateral esquerre ha estat clau en la victòria dels madrilenys després de fer l’empat a un gol en el minut 80 després d’engaltar des de la frontal un xut fort i sec que ha esquivat un mar de cames després d’un corner. Només quatre minuts després, Isi Palazón ha conduït pel carril central i amb un xutàs des de fora de l’àrea ha sorprès Sergio Herrera per establir un 2-1 definitiu que permet al Rayo Vallecano fer un salt endavant cap a la permanència a la màxima categoria.

Amb Iñigo Pérez, l’exjugador de l’Olot i el Figueres s’ha convertit en un fix al lateral esquerre guanyant la partida al Pacha Espino, un dels fitxatges del passat estiu. Aquest curs, el de l’Alt Empordà acumula disset partits de lliga i 865 minuts de joc, una línia clarament ascendent.