1a divisió FEF

El Sabadell guanya in extremis el Cornellà (2-1)

1a divisió FEF. Els arlequinats s’han endut els tres punts en el duel contra els verds a la Nova Creu Alta

Els arlequinats s’han imposat el Cornellà sobre la botzina. Després d’un partit igualat i intens on els verds han estat els primers a obrir la llauna, el Sabadell ha sabut fer de local i endur-se la victòria amb un gol de Vladys al 91’. Triomf important que els deixa sortir del descens a l’espera del partit del Real Unión que tenen a un punt. El Cornellà, en canvi, no surt de les brases.

El partit a la Nova Creu Alta ha començat de cares per als locals que apostaven per un ritme alt i de tenir molt la pilota. Per això, els arlequinats han estat els primers a crear ocasions. L’ha tingut Baselga al minut 4 amb un remat de cap que ha marxat desviat. El Cornellà, però, s’ha començat a imposar després d’uns minuts de tanteig, i quan el marcador assenyalava els deu minuts de joc, Gonpi, també amb un remat de cap, estavellava la pilota al travesser. Aquest ha estat un primer avís, perquè sis minuts després els verds obrien la llauna.

Amb una jugada a pilota aturada, Armando l’ha centrat des del lateral dret del camp dels locals, més a prop de la línia de mig camp que la de l’àrea. L’ha posat dins l’àrea i Kike Ríos l’ha baixat deixant-la de cares per Toni Arranz que, de primeres, ha deixat sense opcions a Ortolà (16’).

El Sabadell ha continuat amb la seva proposta, tot i que els visitants se sentien molt còmodes, sobretot a pilota aturada, però els arlequinats han continuat buscant l’empat. Ho han provat amb una bona centrada d’Astals que després que David Soto la deixés morta dins l’àrea, no trobava rematador. I poc abans d’arribar al descans ha arribat l’empat. Ho ha provat Baselga, però l’ha tret defensa. I ha tornat als peus de Baslega, que pausat i hàbil la deixa de cares per Domènech que sense tremolar l’envia al fons de la xarxa (49’). I tot ha quedat per decidir a la segona meitat.

A la represa, els dos conjunts han sortit a pressionar, però amb un cert respecte. La primera ocasió ha estat, com a la primera meitat, pels arlequinats. Els locals han tingut un servei de cantonada que Pau Resta ha pogut rematar, però ha acabat en mans de Rubén Miño. Uns minuts després Calavera s’ha trencat i ha hagut de sortir del terreny de joc. Óscar Camps ho ha aprofitat per fer un canvi ofensiu, lateral dret per davanter. Jordi Calavera per Vladys. El primer tram ha continuat amb força igualtat, intensitat, però sense ocasions clares. Els arlequinats n’han tornat a tenir una firmada per Baselga. Xilena que marxa massa amunt.

Després d’uns canvis als 68’, els verds han tingut ’ocasió més clara pels visitants de la segona part. Rematada de cap d’Andreu que atura Ortolà. I tot seguit, els locals han fet canvis, i Toni Herrero que acabava d’entrar ha fet una bona centrada que ha refusat amb dificultats Rubén Miño.

A partir del 75’, el ritme ha baixat. Després d’una primera part i un inici de la segona intens, els dos conjunts amb el cansament acumulat, han optat per mantenir el respecte.

El Sabadell ha anat trobant el forat, creant diverses ocasions i, finalment, al 91’, ha arribat el gol. Vladys ha avançat els arlequinats amb un remat de cap. I fins aquí. Els arlequinats s’han endut una victòria molt important per continuar lluitant per la permanència. Avui podran dormir tranquils a l’espera del resultat del Real Unión, qui marca el descens i tenen a un punt. Els vers, en canvi, segueixen a les brases.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)