3a divisió FEF

L’Escala d’Aday també vol somiar amb pujar

3a divisió FEF. Aday Benítez havia dirigit l’Europa B abans d’aterrar a l’Escala i ahir, el conjunt escapulat va firmar el seu ascens a 3a divisió FEF

Ahir l’Europa B, conjunt que havia dirigit Aday Benítez abans d’aterrar a la banqueta de l’Escala, va pujar a 3a divisió FEF. Ara els anxovencs volen que arribi el seu torn, i avui tenen una oportunitat d’or per començar-ho a fer possible al camp de l’Hospitalet, el segon classificat.

Els de l’Hospitalet de Llobregat, ja són virtualment de play-off amb 42 punts que ja els asseguren la permanència. En els últims partits però, no han firmat una bona ratxa. La jornada passada van deixar escapar el tres punt s a Riudarenes, després de perdre per 3 a 2 contra el Girona B. L’equip de Joan Sánchez pràcticament només té en joc acabar de fer un bon paper per tancar la temporada.

El premi de l’Escala va molt més enllà d’això. Els escalencs ara no són en zona de promoció d’ascens, però només la tenen a un punt. La victòria avui els posaria tot de cara per poder jugar el play-off. Partit complicat contra el segon de la taula, però a l’Escala d’Aday Benítez li agraden els reptes. De fet, la jornada anterior va saber remuntar transformant-ho amb un 4 a 2 al Castelldefels. Amb 48 gols a favor, són l’equip més golejador del grup, però també, el més golejat amb 49 gols en contra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)