L’Olot cau contra el Tona i ajorna el títol i l’ascens a segona FEF

L’Olot ha perdut contra el Tona i ajorna una setmana més el títol de lliga dels olotins i l’ascens a segona FEF (0-2). Els de la Garrotxa no han sabut jugar el partit i els osonencs han fet el matx que havien de fer per sorprendre i aixafar la festa local. La primera part ha estat igualada i sense grans ocasions i en la segona, tot i que els de Dólera han sortit més intensos, una gran jugada de Pol Fernández ha permès als visitants fer el 0-1 (63’). Amb l’Olot intentat fer un pas endavant, Adrià Casanova ha fet el segon a passada de cullera de Pau Morer (85’).

La primera part ha estat més aviat plana i sense gran ocasions per part dels dos equips. Si que la possessió era gairebé un monopoli de l’Olot sense tenir prou profunditat. El Tona, tancat amb una línia clara de cinc jugadors, ha fet el seu partit i ha intentat sortir amb alguna contra a través d’un Pau Morer que ha marcat el ritme del joc del seu equip. Del de Blanes han estat les millor arribades osonenques en el primer temps, totes ben refusades per Batalla o desviades a fora.

En la segona part, l’Olot ha intentat sortir amb una altra velocitat però li ha costat molt trobar una escletxa a la defensa del rival. En el 63, ha arribat la primera gerra d’aigua freda per als de la Garrotxa quan una conducció de Pau Morer ha acabat amb una obertura del mitjapunta cap a Pol Fernández, que ha retallat a dos rivals i ha superat Batalla. El 0-1 ha deixat l’Olot estabornit i sense arguments ni resposta tot i els canvis introduïts per Pedro Dólera. I és que Ribelles a la contra ha fet treballar de nou a Batalla i en el 85, una passada de cullera de Pau Morer ha deixat a punt a Adrià Casanova per afusellar al porter de l’Olot i establir el 0-2 definitiu que ha ajornat la festa d’un club i una ciutat que ho tenia tot a punt (85’). A la desesperada, els garrotxins han intentat retallar distàncies i buscar una èpica que no s’ha donat.