1a divisió

Güler guia el Madrid al Reale Arena (0-1)

1a divisió

El Real Madrid arribarà al partit de dimarts a Munic enfortit i embalat per la victòria en el clàssic i pel triomf segellat avui al Reale Arena contra la Real Sociedad en el partit que ha inaugurat aquesta 33a jornada a primera divisió.

Un gol del turc Arda Güler ha estat suficient per sumar tres punts més. Amb aquests, són ja 14 els punts de distància respecte el Barça. El gol ha arribat abans de la mitja hora de joc després d’una passada de Carvajal i d’una acció poc encertada de Zubeldia. Güler ha xutat creuat i ha superat Remiro.

A la Real Sociedad li han anul·lat dos gols. El VAR sempre somriu al Madrid i avui no ha estat una excepció. Primer el VAR ha invalidat el gol de Take Kubo al detectar una falta prèvia de Barrenetxea sobre Tchouaméni (32’). En la segona part Munuera Montero ha anul·lat un altre gol a Oyarzabal per fora de joc previ.

Ancelotti ha reservat gairebé tots els titulars de cara a la batalla contra el Bayern. Abans del partit el president Jokin Aperribay ha entregat la insígnia d’or i brillants a David Silva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)