3a divisió FEF

L’Olot suma el punt que li feia falta i guanya el títol de lliga (1-1)

L’Olot ha empatat a Riudarenes contra el Girona B i ha aconseguit el seu sisè títol de tercera que li dona l’ascens a segona FEF (1-1). Els olotins sumen el punt que els feia falta per aconseguir l’objectiu després d’un partit en el que s’ha avançat amb un gol d’Uri González (38’) i que Dawda ha empatat ja en el 93, sense temps perquè el filial del Girona ajornés el títol.

En l’inici del partit l’Olot ha semblat controlar el matx discutint la possessió a un Girona B que ha aportat més sensació de perill i de fer mal a la defensa olotina en la zona de tres quarts. De fet, les primeres arribades clares han estat blanc-i-vermelles després que Almena filtrés una passada a Carles Garrido i que el davanter fes lluir Mourin amb una aturada providencial (8’). Poc després, els de Sergi Mora han gaudit d’una doble ocasió a través primer de Sarasa i després de Papa, que havia recollit un refús de Mourin, de nou clau per evitar el gol local (21’).

Després dels dos ensurts gironins, l’Olot s’ha expolsat la son de les orelles i ha estirat línies per intentar fer mal a la defensa del filial. Juvi ha posat una centrada lateral que Bigas amb el cap ha intentar fer encara més bona però Marc Mas no ha arribat a la rematada davant un Juanvi ràpid que ha aturat (26’). Abans del descans, l’equip de la Garrotxa ha trobat el camí del gol amb una bona jugada col·lectiva amb Uri González, Urri i Juvi com a protagonistes. Els dos primers han combinat fins a fer l’obertura a la dreta cap a Juvi, que ha fet una centrada per baix i des del punt de penal Uri González ha fet gol tot i que Juanvi ha tocat l’esfèrica abans que entrés a dins de la porteria (38’).

En la segona part, l’Olot ha sortit amb decisió de continuar dominant a còpia de possessions llargues i alguna arribada que ha acabat amb xut d’Urri als núvols o amb Barnils intentant rematar una pilota aturada.

El Girona B, amb canvis ofensius, ha intentat plantar-se en camp olotí per buscar l’empat i Almena, Minsu, Dawda i Carles Garrido han fixat la defensa garrotxina tot i que la primera ocasió amb cara i ulls l’ha tingut Carles Garrido amb el cap ja en el 78’. Abans, Maynau havia estavellat un xut fort i sec al travesser i després Ufano i Urri han posat a provca Juanvi després de dos bons atacs dels de Dólera (80’).

Al final, el Girona B ho ha intentat tot penjant pilotes i insistint fins que l’àrbitre ha xiulat penal per mans que Dawda ha executat enganyant Mourin ja en el 93. Sense temps per més, els de la Garrotxa han sumat el punt que els feia falta per ser campions i ascendir a segona FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)