1a femenina

El Llevant les Planes cau sobre la botzina (2-1)

Tenia urgències el Llevant les Planes, que arrencava el seu partit en zona de descens. El repte no era fàcil, ja que les de Ferran Cabello visitaven el Real Madrid, segon classificat, però la gesta s’ha esfumat en el tram final. L’equip local ha capgirat el duel guanyant en l’afegit (2-1).

El conjunt de Sant Joan Despí afrontava el duel amb un inconvenient extra. I és que les catalanes havien jugat dimecres contra el Barça i, per tant, no havien tingut setmana neta, al contrari que el seu rival. Malgrat tot, el Llevant les Planes s’ha buidat físicament, amb jugadores que han acabat foses. El primer gol del partit ha arribat ben aviat, tot just en el minut 9. Ha estat a través d’una transició rapidíssima conduïda per Allegra, que ha regalat el gol a Irina Uribe. A partir d’aquí, el setge ofensiu del Madrid ha estat constant, però ha faltat encert blanc. A més, Nay Cáceres també ha firmat una gran actuació, negant el gol al conjunt madrileny, que n’ha fet un, però en fora de joc (57’). Toril ha fet canvis per intentar revertir la situació i la insistència ha tingut premi davant un Llevant les Planes que tenia poques forces. Raso ha empatat en una rematada de cap en el tram final (85’). Mrabet ha tret sota pals el 2-1 (90’+4). Ja en l’última acció, en el minut 98, Zornoza ha fet el segon en un llançament de falta directa.

La derrota deixa al Llevant en descens i a un punt del Vila-real. En la propera jornada, les de Cabello visiten un Sporting Huelva ja descendit.