Més futbol

Luis Rubiales nega irregularitats en els contractes de la supercopa

L’expresident de la federació espanyola de futbol, Luis Rubiales, declarava aquest matí pel cas Brody en què està sent investigat per uns presumptes delictes de corrupció en els negocis, administració deslleial i blanqueig de capital durant la seva gestió com a president del màxim organisme del futbol espanyol.

En la seva declaració, Rubiales ha negat haver pagat comissions a Gerard Piqué i a la seva empresa, Kosmos, pel trasllat de la supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita. Segons l’expresident, aquells contractes “van salvar el futbol”, ja que no hi havia ingressos durant la pandèmia. Tot plegat, traient pit de la seva gestió amb aquest contracte i d’altres com ara el mundial de l’any 2030. Rubiales ha explicat que els diners que va cobrar Kosmos provenien d’Aràbia i no pas de la federació i ha insistit en què tot el procés es va portar a terme de forma “neta”.

En sortir de la declaració, Rubiales ha parlat davant els mitjans que esperaven a les portes del jutjat, si bé no ha acceptat preguntes per part de la premsa. “He contestat a totes les preguntes. Si he de tornar a venir, ho faré. Soc el més interessat en què tot això s’aclareixi. En aquests anys he estat un privilegiat i hem fet una bona gestió, només cal veure el nivell econòmic i esportiu. Ningú pot posar-ho en dubte. He rebut atacs constants i aquesta és una nova mostra. Però mantinc, i sempre mantindré, que mai s’han rebut diners de forma irregular ni hi ha hagut cap licitació irregular. Sempre ho hem fet cercant la legalitat. Es farà justícia”, ha afirmat Rubiales.

L’expresident de la federació estarà obligat a comparèixer un cop al mes als jutjats de Majadahonda i sempre que el jutge ho requereixi. També haurà de demanar permís cada cop que vulgui sortir del país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)