Champions

Tot o res a París

Champions. El PSG, etern aspirant al títol, ha de remuntar l’1-0 de l’anada a Dortmund si vol ser a la final

El primer bitllet per a Wembley s’adjudica avui al Parc dels Prínceps de París. El PSG o el Borussia Dortmund. L’etern aspirant contra un dels equips que tenien menys números d’arribar fins aquí. El tot o res. El projecte parisenc, basat en milions i milions d’euros per fitxar els millors jugadors, viu avui un capítol transcendental. Amb el futur de la seva estrella, Kylian Mbappé, lluny de París, la sensació és que aquesta temporada el PSG disposa d’una oportunitat única.

Els parisencs han de remuntar l’1-0 de l’anada. Luis Enrique va afirmar ahir que només sap una frase en francès. “On va a gagner”. És a dir, “guanyarem”. Contundència i rotunditat com la que va mostrar abans de remuntar a Barcelona. El dubte en el seu onze és saber qui substituirà Lucas: Beraldo o Danilo. El Dortmund vol tornar a una final de Champions onze anys després. Edin Terzic compta amb totes les seves armes per fer bo el gol de Füllkrug en l’anada.

20 Partits guanyats 17

10 Partits empatats 9

1 Partits perduts 6

76 Gols a favor 64

29 Gols en contra 40

PSG-Dortmund
Anada: 0-1 Tornada: avui (21 h)
Real Madrid-Bayern
Anada: 2-2 Tornada: demà (21 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció