Champions

Escandalitzats

Polèmica. Els bavaresos, molestos pel gol anul·lat contra el Real Madrid

El tècnic del Bayern de Munic, Thomas Tuchel, no va poder dissimular la seva indignació pel que va passar en l’últim minut de partit contra el Real Madrid en la tornada de les semifinals de la Champions, quan l’àrbitre polonès Marciniak va anul·lar un gol per fora de joc sense deixar acabar la jugada. Un gol que hauria portat l’eliminatòria a la pròrroga. “Se’ns ha negat el gol, ha estat un greu error. L’escena del joc ha de continuar fins al final, aquesta és la norma, especialment quan s’està tan a prop de la porteria”, va dir un molest Tuchel en la roda de premsa posterior a l’eliminació del seu equip per una decisió arbitral que, en la seva opinió, va “en contra de qualsevol norma del futbol modern” i “no hauria passat al revés”.

El tècnic del conjunt bavarès també va revelar que l’àrbitre assistent els va demanar perdó, però “això no ajuda”. “En un partit d’aquesta categoria, apujar la bandera en una decisió com aquesta a l’últim moment... i l’àrbitre xiulant... és una mala decisió i va en contra de les regles; un desastre”, va dir Tuchel. El davanter alemany Thomas Müller tampoc va voler callar. “La situació és molt estranya, xiular tan de pressa. Això passa sovint a Madrid; jugar contra el Real Madrid sempre és molt estrany”, va assegurar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció