1a divisió FEF

Caixa o faixa per als equips catalans de 1a divisió FEF

A falta de tres jornades, els quatre equips catalans segueixen immersos en diverses lluites

A partir d’avui es disputa la 36a jornada de 1a divisió FEF, i on el Barça Atlètic se la juga al camp del Dépor demà a les 19h. Els gallecs, primers classificats, es farien amb el títol de lliga i l’ascens a segona divisió amb una victòria contra els blaugrana, que necessiten els tres punts per posar-se a un punt i afegir pressió a l’equip de La Corunya en les dues jornades que restarien.

Per la seva banda, avui, el Cornellà i el Sabadell buscaran la victòria per intentar sortir de les posicions de descens a 2a divisió FEF. Els del Baix Llobregat visiten el camp del Lugo (17h), en un partit on no sumar els tres punts suposaria gairebé dir adeu a les opcions de permanència, mentre que els del Vallès Occidental juguen al camp del Tarazona (16h), on si guanyen sortirien de les posicions de descens i hi enviarien a l’equip aragonès.

El Nàstic, ja sense possibilitats d’ascens directe, intentarà guanyar avui a casa del Logroñés (18h) per gairebé certificar la seva presència al play-off per pujar a segona divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)