Europa League

El Leverkusen continua invicte i serà a la final de la UEFA contra l’Atalanta

El partit de la jornada ha sigut el Leverkusen-Roma (2-2) que malgrat l’empat del conjunt de Xabi Alonso, que ha estat a punt de perdre la imbatibilitat de tot el curs, serà a la final després de veure que el conjunt romà li remuntava l’eliminatòria amb dues dianes de penal de Leandro Paredes entre el minut 43 i 66. Un gol del davanter Gianluca Mancini en pròpia al 82 i de Josip Stanisic al 97 han capgirat el marcador pels del Rin del Nord-Westfàlia.

El Leverkusen jugarà la seva segona final, la primera va ser el maig de 1987 quan va guanyar a l’Espanyol en una final d’anada i tornada. Els penals van ser decisius pels alemanys que van aconseguir capgirar un 3 a 0 favorable als barcelonins que aleshores a jugava a l’estadi de Sarrià.

L’altre finalista serà l’Atalanta que ha desfet l’empat a un al Vélodrome contra l’Olympique de Marseille de manera contundent (3-0). Les dianes han estat obra de Lookman i Ruggeri a la primera hora de joc i la cirereta del gran triomf ha sigut de Touré al temps d’afegit que no va perdonar sota la desesperació francesa. El conjunt dirigit per Gaspareni jugarà la primera final europea de la història del club de la ciutat de Bergamo, al nord d’Itàlia. La final de la Europa League es jugarà al Dublin Arena.

Olympiacos-Fiorentina, a la final de Conference

L’Olyimpiacòs de José Luis Mendilibar ha tombat a l’Aston Villa d’Unai Emery (2-0) en una eliminatòria que ha acabat amb un global de 6-2 faborable als grecs. Dues dianes de El Kaabi han sigut suficients perquè els de l’Estadi Georgios Karaiskakis controlessin un partit molt plàcid. Els grecs jugaran la seva primera final europea; la Fiorentina la seva cinquena final entre Copa d’Europa, UEFA i Recopa. Aquesta última la va guanyar l’any 1961.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció