2a divisió FEF

Se suspèn a pocs minuts del final el partit entre el Lleida i el Ieclà per llançament d’objectes al Camp d’Esports

Una presumpta agressió des de la graderia a la banqueta visitant ha acabat amb el partit suspès amb un marcador de 0-1 pels murcians

Inexplicable i fosc final de partit al Camp d’Esports de Lleida en el partit d’anada del play-off d’ascens entre els del Segrià i el Ieclà. El presumpte llançament de diverses ampolles sobre la banqueta visitant ha acabat amb l’àrbitre suspenent el partit quan restaven poc més de cinc minuts pel final del temps de descompte i amb un resultat de 0 a 1 favorable als murcians.

Si ens centrem en el futbol, inici de partit amb la igualtat i la intensitat com a protagonistes. Ambdós equips han intentat atacs verticals, amb el Lleida generant sensació de perill. Però els murcians han acabat tenint les ocasions més clares en la recta final de la primera meitat. Primer, Sergio Sanchis ha perdonat en el mà a mà davant Iñaki després d’una gran acció individual. Més tard, José Naranjo ha pogut avançar al Yeclano en dues accions consecutives. Iñaki ha salvat el primer remat en boca de gol i el segon, de cap a la sortida del córner, ha marxat desviat.

Millor el Lleida després del pas per vestidors, però ha tornat a ser capaç de capgirar les sensacions l’equip del grup 4. Sobre l’hora de joc, en un bon contracop l’ha tingut Sanchis, que en el córner posterior ha tornat a perdonar. Estava tenint problemes el Lleida en la defensa de la pilota aturada, i ha acabat encaixant. A menys de vint minuts del 90’, el capità Gabri ha aparegut al segon pal per anotar el 0 a 1 després d’una falta lateral.

Quan tot semblava abocat a acabar, ja entrat el temps de descompte, ha arribat la vergonyosa situació final. Com passa sovint en aquest món, el comportament de certs aficionats que no respresenten a ningú taca la imatge dels clubs i afecta a tothom. L’incident entre la graderia de tribuna i la banqueta visitant ha provocat una intensa baralla que ha acabat amb el partit temporalment suspès. La causa ha estat, en principi, el llançament d’algunes ampolles sobre la banqueta visitant que ha acabat amb l’impacte sobre el delegat del Yeclano. Tot plegat ha obligat a la intervenció dels cossos de seguretat.

Després que bona part dels aficionats ja desfilessin del Camp d’Esports pensant que el xoc no es reprendria, molts han hagut d’acabar tornant per esperar durant gairebé una hora si es jugarien els últims minuts de partit o s’acabaria suspenent. Aquesta ha estat la decisió final. 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)