Més futbol

Domènec Torrent, nou entrenador de l’Atlético San Luis mexicà

Domènec Torrent tornarà a la banqueta. El tècnic de Santa Coloma de Farners, que fa unes setmanes va arribar a sonar com una opció per reforçar el cos tècnic de Xavi Hernández al Barça, començarà una aventura a Mèxic agafant les regnes de l’Atlético San Luis, club propietat de l’Atlético de Madrid. El conjunt mexicà ha acabat tretzè en la clausura de la lliga mexicana i no tornarà a jugar fins al juliol, quan comenci la Leagues Cup, que disputen equips del continent nord-americà.

Amb l’arribada a l’Atlético San Luis Domènec Torrent torna a les banquetes després de dos anys en blanc. La seva última experiència com a entrenador va ser al Galatasaray turc en la segona volta del curs 2021/22 i abans havia dirigit el Flamengo brasiler i el New York City de la MLS, el club en què va reprendre la seva trajectòria com a primer entrenador després de ser la mà dreta de Pep Guardiola al Barça, al Bayern i al Manchester City. Anteriorment, Domènec Torrent havia entrenat el Farners, el Cassà, el Palafrugell, el Palamós i el Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)