2a divisió FEF

El Badalona Futur s’acomiada de l’ascens a 1a FEF (0-0)

Els blaus no poden passar de l’empat en un partit gris davant l’Oriola i cauen eliminats per la derrota per la mínima a l’anada

El Badalona Futur no passa de l’empat (0-0) davant l’Oriola a Vic i diu així adeu a les seves opcions d’ascens a 1a FEF. L’equip de Kiko Parcerisas queda eliminat a les semifinals del play-off després de caure per la mínima en un mal partit a l’anada a terres alacantines, oferint poc per poder aixecar-li el resultat al rival.

El Badalona sabia que havia de fer un gol. Però només un. Calia guanyar el partit, no tornar-se boig. Ser tercer al final de lliga sumava al factor camp per la tornada el fet de passar en cas d’empat al final d’una pròrroga. Per tant, l’1 a 0 valia. I els primers minuts ha quedat clar que cap dels dos conjunts tenia la intenció de fer embogir el xoc. Pràcticament, ni una sola ocasió clara de gol en la primera meitat, més enllà d’alguna centrada perillosa dels locals i algun xut llunyà dels alacantins.

Doble canvi de Kiko Parcerisas al descans per intentar activar l’equip amb pilota. A la gespa Jaume Pascual i Chema Moreno. Peque Polo ha quedat molt a prop del primer després d’una centrada d’Espinola. Però les més clares han arribat pel conjunt visitant. Ortega ha hagut d’aparèixer sobre l’hora de joc per evitar un golàs de Hamza, extrem cedit pel Nàstic de Tarragona a l’Oriola.

Han anat passant els minuts, i malgrat el domini del Badalona Futur, l’equip no ha trobat situacions clares de rematada en pràcticament cap ocasió. Jaume Pascual, Cámara i Cortés ho han provat des de la mitjana distància, però sense encert.

L’equip ha competit fins al final, però s’ha quedat curt. La marxa sobtada de Ferran Costa quan la plantilla es trobava en el millor moment de la temporada, líder i sense perdre des de feia mesos, va propiciar una caiguda lliure que no s’ha pogut acabar d’aixecar en aquesta promoció d’ascens. El Futur s’acomiada del somni. L’Oriola jugarà la final per pujar a 1a FEF.