Europa League

Atalanta i Leverkusen; la història els espera

Europa League. El conjunt italià i l’alemany es veuen les cares en la final del títol continental. La Dea busca per primer cop la glòria europea; els de l’aspirina, acostar-se al triplet

Un dels dos farà història aquesta nit (21 h) a Dublín, en la final de l’Europa League: Atalanta o Bayer Leverkusen. És clar, només un s’adjudicarà un títol que els situaria en un altre nivell, assolint una fita mai vista. En un bàndol, la Dea jugarà per primera vegada una final europea, per la qual cosa aspira a tocar la glòria continental per primera vegada; en l’altre, el conjunt de l’aspirina, amb 51 partits seguits sense perdre, és la sensació de la temporada, i, amb la Bundesliga a la butxaca i la final de copa dissabte, té la possibilitat d’aconseguir un triplet que seria llegendari per a una entitat que fins a aquest curs només tenia dos títols a les seves vitrines (una copa de la UEFA del 1987/88 i una copa del 1992/93). “Són forts però nosaltres, també. Haurem de tenir un gran rendiment”, va dir en la prèvia Gian Piero Gasperini, el tècnic de l’Atalanta. “Tenen un equip molt compenetrat i el més important serà la mentalitat”, va manifestar Xabi Alonso, preparador del Leverkusen.

20 Partits guanyats 28

6 Partits empatats 6

10 Partits perduts 0

67 Gols a favor 89

39 Gols en contra 24

LA PRÈVIA

Són forts però nosaltres, també. Haurem de tenir un gran rendiment per guanyar
Gian Piero Gasperini
tècnic de l’Atalanta
Tenen un equip molt compenetrat i el més important en el partit serà la mentalitat
Xabi Alonso
TÈCNIC DEL BAYER LEVERKUSEN
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)