Premier

Lopetegui, nou entrenador del West Ham

Julen Lopetegui ha estat anunciat com el nou entrenador del West Ham United. Serà la seva segona aventura a la Premier League després de l’experiència anterior amb el Wolverhampton. Lopetegui arriba al conjunt anglès per substituir David Moyes, qui havia estat al càrrec del club durant cinc temporades.

Moyes va aconseguir classificar els hammers tres anys seguits per a competicions europees i els va dur a guanyar la Conference League. La seva contribució ha estat important en la recent història del club, però ara el relleu està en mans de Lopetegui.

L’exporter feia gairebé un any que estava sense club, des de l’agost passat, quan va finalitzar la seva etapa al Wolves. La seva sortida del club es va produir a causa de diferències amb la direcció sobre les decisions en el mercat de fitxatges i la gestió esportiva, deixant-lo lliure per buscar nous desafiaments.

Amb l’arribada de Lopetegui al West Ham, la Premier League compta ara amb cinc entrenadors de l’Estat espanyol. Els altres quatre són Mikel Arteta (Arsenal), Unai Emery (Aston Villa), Andoni Iraola (Bournemouth) i Pep Guardiola (Manchester City), el millor entrenador de la Premier.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)