Premier

El City perd la final de la FA Cup davant el United (1-2)

Els ’red devils’ s’imposen en el derbi de Manchester i aixequen la copa nacional per tretzena vegada, fet que els permet disputar competició europea la temporada vinent

El United s’imposa en el derbi de Manchester i guanya la prestigiosa FA Cup, el torneig futbolístic més antic del món (fundat el 1871), en vèncer el City gràcies a les dianes a la primera meitat de Garnacho (0-1, 30’) i Kobbie Mainoo (0-2, 39’). El belga Jérémy Doku, amb assistència de Phil Foden, ha fet el gol de l’honor a les acaballes del partit (1-2, 87’), però el conjunt dirigit per Pep Guardiola, que diumenge passat va proclamar-se campió de la Premier League per quarta temporada consecutiva, no ha pogut forçar la pròrroga.

D’aquesta manera, l’equip d’Erik ten Hag tanca amb una alegria un curs decebedor en què els d’Old Trafford han finalitzat el campionat de lliga regular en la vuitena plaça. No obstant això, el seu triomf en la copa nacional (el 13è de la seva història), la qual no la guanyaven des del 2016, els permetrà participar el curs vinent en la segona competició continental, l’Europa League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)