1a divisió FEF

El Cornellà s’acomiada de 1a FEF amb una derrota (2-0)

El Cornellà ja era equip de segona abans que l’àrbitre xiulés l’inici del partit. Els rivals, en canvi, es jugaven la categoria amb aquests tres punts. Amb tant en joc, el Fuenlabrada no ha deixat parlar als verds i ha tancat la primera meitat amb un 2-0 que ja ha valgut com a marcador final.

El partit ha començat complicat pel Cornellà. Els verds no tenien res en joc, i tot i que han sortit a fer un bon paper, els locals, que es jugaven el descens han posat una marxa més. Primers minuts ja dominats pel Fuenlabrada que ha necessitat poc temps per fer el primer.

A pilota aturada, en una falta a força metres de la frontal de l’àrea ha centrat barbosa, i des de la dreta de l’àrea i amb el cap un company la posa a la frontal de l’àrea, Sotillos ha rematat al centre de l’àrea i Ilies Faure ha controlat d’esquena i rematat girant per obrir la llauna (8’).

El Cornellà no ha tirat la tovallola, però els locals hi han posat molta més intensitat que els verds. Han tingut prou la pilota, però no han creat ocasions clares, pràcticament no han arribat a l’àrea rival.

El Fuenlabrada s’hi jugava molt i depenia d’ell. Pedro Soma, innocentment, els ha regalat el segon. Amb una mà dins l’àrea ha regalat un penal als locals que Ale Galindo s’ha encarregat de consumar des dels onze metres, donant encara més aire als madrilenys (36’).

A la represa, el partit ha continuat en la mateixa línia. Domini del Fuenlabrada que necessitava la victòria. I un Cornellà, no rendit, però sí menys intents. El Fuenlabrada encara ha tingut un parell d’ocasions per ampliar distàncies, però no les ha fet efectives.

I el partit al Fernando Torres ha acabat amb l’última derrota del Cornellà que, tot i el resultat, ja era equip de 2a divisió FEF. I, per contra, tres punts que salvaven als locals del descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)