1a divisió FEF

El Sabadell reacciona tard i no és a temps d’evitar el descens a Lugo (3-3)

1a divisió FEF. Als arlequinats, que no depenien d’ells mateixos per salvar-se, els hi hauria valgut la victòria gràcies a la derrota del Real Unión a Riazor (3-1), però no han passat de l’empat a l’Anxo Carro i baixen a la quarta categoria estatal

El CE Sabadell aconsegueix empatar pels pèls a Lugo (3-3), però no pot evitar baixar a 2a divisió FEF. Malgrat no dependre d’ells mateixos, una victòria hauria estat suficient per mantenir la categoria gràcies a la desfeta a Riazor del Real Unión (3-1), un altre dels equips implicats en la lluita per la permanència, però els arlequinats no han obtingut el gol que necessitaven.

L’inici no ha estat el desitjat per als aficionats desplaçats a l’Anxo Carro, que han vist com els locals han obert la llauna ben aviat, després que Antonetti habilités Aranda amb una passada d’esperó que l’exjugador del Barça Atlètic ha aprofitat per enganyar Ortolà amb un xut encreuat (1-0, 11’). Ara bé, la reacció no s’ha fet esperar, i Vladys, que ja havia generat una ocasió al minut 6 que havia acabat a córner, ha estat ben atent per recollir un refús dins l’àrea, després que un defensor gallec evités el gol de Marru sobre la línia de gol, per enviar la pilota al fons de la xarxa (1-1, 31’).

Ja a la segona meitat, Pau Resta ha gaudit d’una gran oportunitat a pilota aturada per capgirar el resultat, però no ha pogut connectar una bona rematada des de l’àrea petita i l’esfèrica s’ha perdut per línia de fons (68’). Els sabadellencs han encaixat dues dianes en tres minuts de desconnexió (2-1, 77’, Da Costa i 3-1, 80’, Antoñín) que han suposat una autèntica gerra d’aigua freda per al conjunt dirigit per Óscar Cano, que tan sols ha guanyat tres partits a domicili en tot el curs.

Tot i això, els vallesans, bolcats en atac, no s’han rendit i han igualat el marcador amb els gols de Baselga, en un servei de cantonada (3-2, 89’), i d’Abde, amb una precisa rematada amb l’interior de la bota (3-3, 94’). No obstant això, no hi ha hagut temps per a més i el Sabadell, que és l’equip que més dianes ha encaixat del grup 1 de 1a divisió FEF (57), ha quedat condemnat a patir la crua realitat del descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)