1a divisió

El Madrid tanca la lliga amb homenatge i un empat contra el Betis (0-0)

El Madrid ha acabat la lliga empatant sense gols contra un Betis afectat per les múltiples baixes. Carlo Ancelotti ha disposat d’un onze titularíssim –el que perfectament dissabte vinent podria alinear en la final de la Champions League contra el Borussia Dortmund–, en el que ha estat l’últim assaig general, mancat d’intensitat en alguns moments, i en el que s’ha aprofitat per dir adeu a diversos jugadors. El més emblemàtic ha estat l’adeu a Toni Kroos, que després de deu temporades al club madrileny i quatre Champions amb els blancs, ha dit adeu al Santiago Bernabéu pocs dies després d’anunciar que es retirava amb només 33 anys i després d’haver estat una peça important en el mig del camp del Madrid durant tota aquesta campanya.

El partit ha estat igualat i els dos equips han pogut obrir la llauna al seu favor. Rodrygo i Vinícius han estat a prop i el bètic Johnny sí ha perforat la porteria de Courtois, tot i que anteriorment Marc Roca interferia en l’acció en posició de fora de joc.

El Betis ha fet un bon partit al Bernabéu i en la segona part Miranda ha topat amb un gran Courtois –abans que el belga cedís el seu lloc a Kepa, que també disputava el seu últim partit al club–, Ayoze ho ha intentat en un parell d’accions i Willian Jose ha tornat a fer gol però, en el moment de posar la bota i desviar una rematada prèvia d’un company, estava en un clar fora de joc.

El Madrid no ha volgut ni pogut fer un canvi de ritme que l’apropés a la victòria i el resultat inicial no s’ha mogut, entre l’homenatge a Kroos i l’ambient nostàlgic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)