2a divisió A

El Valladolid puja a primera amb un gol de Sylla

Un gol de penal del vallesà en el 97’ dona la victòria contra el Vila-real B (3-2) i l’ascens

Un any després de baixar a 2a divisió A el Valladolid jugarà la temporada que ve a primera divisió. El conjunt blanc-i-violeta s’ha assegurat l’ascens directe en la penúltima jornada de lliga després d’una remuntada èpica en el temps afegit contra el Vila-real B (3-2), que baixa matemàticament a 1a divisió FEF. El partit ha estat del tot esbojerrat, i és que Moro ha marcat l’1-0 en el minut 61’, però Lekovic (76’) i Tasende (86’) han avançat el filial groguet en el marcador, abans que en el temps afegit Meseguer fes el 2-2 en el 91’ i Mamadou Sylla, el vallesà d’origen senegalès format a les categories inferiors de l’Espanyol, marqués el 3-2 definitiu en el minut 97 des del punt de penal. En el 100’, el Vila-real B ha tingut un pal que podria haver tornat a canviar les coses.