Més futbol

L'ANÀLISI

MICKI ALBERT

Una bona oportunitat

POCS GOLS. Els que marca (7), però també els que rep (9). En una competició llarga, l'Albacete teòricament hauria d'acabar per sota del Girona. Potser ells veuen l'ocasió de trencar la mala ratxa, però és una bona oportunitat perquè puntuem a fora i donem un cop a la taula.

FER-LOS MOURE. Al darrere, l'Albacete té centrals que, si no els fas moure, són bons. Els puntes del Girona han d'anar a buscar el joc entre línies i córrer a l'esquena de la defensa. Pels costats, també s'hi pot fer mal. Defensivament, els dos pivots s'ajunten molt a la línia de darrere. I si no poden robar la pilota aviat, no els fa res endarrerir-se, arreplegar-se i esperar.

AMB PILOTA. Si no els pressionen, els agrada treure la pilota des de darrere. Fragoso ho fa sense posar-se nerviós. Al mig, Verza és més tocador que Núñez. Si tenen la pilota, la combinen bé perquè a dalt tenen mobilitat. Sousa és de tenir la pilota al peu i Antonio López, més profund.


PORTERIA

7


DEFENSA

7


ATAC

6


CONTRAATAC

7


ESTRATÈGIA

7


PRESSIÓ

8


POSSESSIÓ

6

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)