Nàstic

El Nàstic confia a encadenar dues victòries i donar «un cop d'efecte»

De l'últim cop que el Nàstic va encadenar dues victòries, ja han passat gairebé nou mesos

Gerardo, que podria reaparèixer a Albacete, confia a tornar-ho a fer per donar «un cop d'efecte»

2
COPS
va encadenar el Nàstic dues victòries el curs passat; aquest, encara cap.

El Nàstic té l'oportunitat demà al camp de l'Albacete d'encadenar dues victòries per primera vegada aquesta temporada. De l'últim cop que ho va fer ja en fa gairebé nou mesos, quan el curs passat va sumar els tres punts a casa contra el Cartagena en la jornada 33 i la setmana següent al camp del Rayo Vallecano, amb Luis César a la banqueta, i va deixar quasi enllestida una permanència que finalment es va complicar.

Aferrar-se al somni de la salvació és el que buscarà la plantilla grana, que intentarà aconseguir una victòria contra el conjunt manxec que donaria encara més valor al triomf de dissabte passat contra el Valladolid. «El d'Albacete és un partit important perquè juguem contra un equip que està a prop nostre i que és un rival directe, i guanyar serviria per donar un cop d'efecte als ulls dels altres conjunts de la zona baixa i per demostrar que el Nàstic està molt viu», va assegurar ahir Gerardo Noriega, que ja s'entrena amb normalitat i podria reaparèixer al Carlos Belmonte després d'haver superat una lesió muscular que l'ha tingut de baixa l'últim mes. El jugador asturià afegeix: «Guanyar, o fins i tot no perdre a Albacete, serviria per afrontar els dos partits seguits a casa, contra el Ponferradina i Las Palmas, amb molta més moral.» En la mateixa línia, es mostra Rubén Navarro, que lamenta «que faci tant de temps que no es guanyin dos partits seguits», però que confia que «jugant com dissabte passat, l'equip pugui assolir altre cop la victòria». El de Sallent té una amigdalitis, però no hauria de tenir problemes per jugar a Albacete, com tampoc Álex Ortiz, que té una contusió al quàdriceps esquerre.

Sense Rodri ni Abraham, però sí amb l'afició.

Amb el que no podrà comptar Joan Carles Oliva a Albacete, a banda de Ruz, Delporte i Abraham, és amb Rodri, que té un esquinç de primer grau al lligament interior del turmell esquerre i que no estarà disponible per jugar contra els manxecs. Almenys, el Nàstic tindrà el suport de l'afició al Carlos Belmonte, ja que ja s'han apuntat un quaranta seguidors al desplaçament en autocar que subvenciona el club i que costa 25 euros, amb entrada inclosa.

Els dos jugadors lamenten la situació de Curro Torres

X.S.

Tant Rubén Navarro com Gerardo es van referir ahir a la decisió del club de donar la baixa a Curro Torres, i tot i que entenen que és una situació normal en molts equips i que es dóna sovint en el mercat d'hivern, no van amagar que l'equip ho lamenta. «Parlant clar, és una putada, però el club mira pels seus interessos», va assegurar el davanter de Sallent. Gerardo també va tenir paraules d'elogi per a Curro Torres: «És un company genial i un professional exemplar, amb títols, que va assolir un nivell altíssim i que ara està vivint la part lletja del futbol; tots li tenim una gran estima i li desitgem sort.» Curro Torres, amb molèsties en un genoll, no es va exercitar ahir i en els propers dies acabarà de decidir amb el club grana el seu futur, que podria dependre de buscar un equip en aquest mercat d'hivern o de la retirada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)